днес ми изгоря едната крушка на километража и искам да питам преди да съм почнал да разглобявам има ли някаде тема с картинки или нещо такова защото неможах да намеря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
крушка на километража
Collapse
X
-
"Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."
Alfa Romeo 145 1.3 '95
-
Тук съм снимал къде точно се държат и как се вади. Няма да имаш трудности... евентуално с щипките на декоративната пластмаса, но се нацелва.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Днес най-после намерих време за да си сменя крушките. Обаче когато свалих километража забелязах че имам 2 дупки за крушки но на тях нямаше цокълчета на едната дупка имаше картинка на човече с колан и възглавница а на другата пишеше abs искам да попитам ако сложа крушки и там какво ще светне и ще има ли разлика, ABS и това с човечето си ми светят на таблото и бес тези крушки когато паля. Не съобразих да снимам но намерих една снимка и съм показал мястото на крушките.
http://re1111.snimka.bg/automobiles/...6.22343913.big
Alfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp
Comment
-
Ако сложиш лампи на посочените места, лампичките за ABS и AIRBAG няма да светят. Въпросните цокли са предвидени за "изключване" на лампичките, ако нямаш монтирана някоя от системите.
пп: това е само за моделите след '99166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment